Novice

Zaposlimo veterinarja, veterinarskega tehnika in receptorja

14. marca, 2024 | Zaposlovanje

Veterinarja (m/ž): zaposlitev za eno leto z možnostjo podaljšanja, delo izključno v ambulanti, polni delovni čas, dvoizmensko delo, dežurstva nimamo, izkušnje so zaželene, niso pa pogoj.
Veterinarskega tehnika (m/ž): zaposlitev za eno leto z možnostjo podaljšanja, polni delovni čas, dvoizmensko delo, dežurstva nimamo, področja dela zajemajo delo na recepciji, pomoč veterinarjem v ambulanti, pri kirurgiji, delo v sterilizaciji.
Receptorja/Administratorja (m/ž): zaposlitev za eno leto z možnostjo podaljšanja, polni delovni čas, dvoizmensko delo, delo s strankami na recepciji, administrativna dela (vnosi dobavljenih zdravil, hrane in prehranskih dodatkov), pomoč pri sterilizaciji in čiščenju.

Ker smo majhen kolektiv, je timsko delo ključnega pomena, zato od kandidatov pričakujemo pozitivno energijo, sodelovalnost, dobre komunikacijske veščine, natančnost in zanesljivost. Nudimo urejeno delovno okolje, redna plačila vseh obveznosti, ki pritičejo kolektivni pogodbi, možnosti za izobraževanje in osebnostno rast. Višina plače po dogovoru. Veselimo se vaših prijav, skupaj z življenjepisi jih lahko posredujete na veterinarski.center@siol.net.